Nicole Visser (gymleerkracht)

Hoi,
 
Ik ben Nicole, de gymjuf van NVR. Het leuke aan mijn vak is dat ik alle kinderen van de school ken en les geef..
 
De meeste kinderen komen als klein kleutertje de eerste keer naar de gymles en na 8 jaar gaan ze als beginnend puber de school uit. In de jaren ertussen bouw je een band op met de kinderen. Eerst de grondvormen van bewegen en later grote spellen en sporten spelen.
 
Je ziet ze groeien, niet alleen in de lengte en het bewegen zelf, maar ook met de sociale contacten onderling en het samenwerken met elkaar. Iets wat bij NVR hoog in het vaandel staat. Het mooie is dat kinderen dat zelf ook door hebben. “Weet je nog juf, toen ik kleuter was kon ik dit nog niet en nu doe ik het helemaal zelf!” Dan ben je natuurlijk trots op je leerling.
 
Naast de sportdagen, voetbaltoernooien enz. ben ik ook betrokken bij de organisatie van de kampen. Groep 8 gaat elk jaar aan het begin van het schooljaar, de andere bouwen (middenbouw en tussenbouw) gaan om het jaar. Tijdens de kampen wordt er gewerkt aan de zelfstandigheid van de kinderen, de sociale aspecten en natuurlijk het plezier van een paar dagen van huis zijn...