Werken bij ons

Leuk dat je op onze vacaturepagina kijkt! Op deze pagina kom je niet alleen onze beschikbare vacatures tegen, je kunt hier ook meer informatie vinden over hoe wij aandacht besteden aan jouw persoonlijke ontwikkeling als (toekomstig) werknemer.
 
Vacatures
Op dit moment hebben wij:


Voor goede mensen is er altijd plek!
Staat de vacature waar je naar op zoek bent er niet tussen? Geen probleem! Stuur gerust je open sollicitatie naar onze directeur, Rob van der Veer (directie@mnvr.nl) en intern begeleider, Nicky van der Heide (n.vanderheide@mnvr.nl). Wij bespreken graag met jou wat de mogelijkheden zijn.

Wil je eerst de sfeer op onze school komen proeven voordat je solliciteert? Je bent van harte welkom om mee te kijken en zelf te ervaren hoe leuk het is om bij ons te werken! Neem hiervoor contact op met Nicky van der Heide (n.vanderheide@mnvr.nl).

Onze sollicitatieprocedure
Wanneer jij solliciteert, hoor je binnen 5 werkdagen of je wel of niet wordt uitgenodigd. Je hebt dan een gesprek met een lid van het MT (directeur, IB of teamleider) en een afgevaardigde van het team. Tijdens het gesprek gaan we het hebben over jouw ervaringen in het onderwijs en jouw visie op het (montessori)onderwijs. Natuurlijk krijg je van ons een rondleiding en geven we antwoord op vragen die je hebt. Aan het eind van het gesprek maken we afspraken over het vervolg.

Jouw persoonlijke ontwikkeling
Bij onze school staat niet alleen het kind centraal, maar ook besteden we veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit doen we o.a. door elke leerkracht in de eerste tien weken te begeleiden middels het inwerktraject. Dit houdt in dat je wekelijks een gesprek hebt met een coach die je wegwijs maakt in de school en bij wie je terecht kan met al je vragen. Daarnaast staan jouw directe collega's in de bouw altijd klaar om je te helpen.
Als je bij ons komt werken, investeren wij graag in jouw ontwikkeling door trainingen en opleiding in overleg te bekostigen. Jouw ontwikkelwensen bespreek je tijdens jouw jaarlijkse groeigesprek met één van jouw leidinggevenden. 

Stage
Wij zijn een erkend leerbedrijf (SBB) en staan er altijd voor open om een stageplek te bieden. Interesse in een stageplek? Neem contact op met Nicky van der Heide (n.vanderheide@mnvr.nl). 

Zij-instroomtraject
Heb je momenteel een baan in een ander werkveld en wil je iets anders? Blijft het onderwijs lonken? Wij hebben regelmatig plek voor een zij-instroomtraject. Neem contact op met Nicky van der Heide (n.vanderheide@mnvr.nl). 

Kortom, wij hopen snel kennis met je te maken!